Мени
Вашата кошничка

Рената Пјатковска

Автор: Рената Пјатковска Model: RSKZ001
„Раскази од песокта“ е книга полна со многу интересни, забавни и неверојатни приказни и авантури во кои малиот Томек го истражува светот околу него и нè носи сите нас на навидум обични места. Но смешните и возбудливи авантури на Томек и неговите другарчиња се случуваат токму на тие места!За Томе..
490.00 ден.
Ex Tax:490.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)