Мени
Вашата кошничка

Родан ал Галиди

Родан ал Галиди е поет и писател. Роден е во Ирак, а живее во Холандија од 1998 година. Неговиот роман „Аутистот и гулабот писмоносец“ во 2011 година ја добива Наградата на Европската унија за литература. „Како го добив талентот за живеење“ е неговиот најуспешен роман – бестселер, преведен на повеќе јазици.
Како го добив талентот за живеење
-50 %
Автор: Родан ал Галиди Model: MERID001
Холандскиот бестселер, инспиративната и трагикомична автобиографска приказна „Како го добив талентот за живеење“ од авторот Родан ал Галиди е конечно достапен за македонските читатели. Уживајте во овој роман, раскажан со сочувство и уникатна смисла за хумор. Ова е инспиративна приказна за преживувањ..
250.00 ден. 500.00 ден.
Ex Tax:250.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)