Мени
Вашата кошничка

Роџер Боар и Најџел Бландел

Возбудлива хронологија на историскиот развој на шпионажата од првите почетоци до денешни дни. Неверојатни подвизи на голем број непоправливи хазардери. Демистификација на многу од нашите претстави за овој неверојатен занает. Од кога човекот почнал да води војни, шпионите и известувачите имале пресуд..
260.00 ден.
Ex Tax:260.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)