Мени
Вашата кошничка

Тонке Драгт

Писмото до кралот
-25 %
Автор: Тонке Драгт Model: PISM
Млад херој, тајна мисија, неверојатна авантура.Кога Тјури одговора на очајничкиот повик за помош, ќе се најде во опасна мисија што може да го чини сопствениот живот. Тој мора да му достави тајно писмо на кралот Унауен кој живее преку Големите Планини – писмо од кое зависи иднината на целото..
300.00 ден. 400.00 ден.
Ex Tax:300.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)