Мени
Вашата кошничка

Викторија Ледерман

Календарот на Маите
-29 %
Автор: Викторија Ледерман Model: MAITE
Шестоодделенецот Глеб ќе го напише датумот 23.05.2013 на еден древен ѕид од храм на Маите и ќе отпатува наназад низ времето со своите соученици Јура и Лена. Глеб е нивни соученик од неодамна, Јура е мрзливко, но и одличен ученик, а Лена е постојано задлабочена во домашните обврски. Кој би помислил ..
300.00 ден. 420.00 ден.
Ex Tax:300.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)