Мени
Вашата кошничка

ПОПУСТ од 10 до 50%

ФЕНИКС БЛОГ RSS Feed

27 ноем. Ликовни творци
0 8
Ликовни творциАдем Сулејмановски, ак. сликар - во класа на проф. Петар Мазев тел. 070/515-970 email.asadem@gmail.comАна Ивановска, ликовен уметник Адреса: бул. К. Јосифовски - Питу 28/2-3 email: ana_ivanovska82@yahoo.com тел: 071 622 595Ана Трајковска Булевар Партизански Одреди 9/31, Скопје anataytay@gmail.com тел: 077 637 416Ангел Корун..
04 ноем. СРЕДНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ ДИМИТАР МИРАСЧИЕВ – Штип
0 38
СРЕДНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ ДИМИТАР МИРАСЧИЕВ – ШтипСОУ „Димитар Мирасчиев“ се наоѓа во центарот на градот  Штип. Адресата на училиштето е: ул.Вита Поп Јордановаа бр.2, 2000 Штип. Телефонот/факсот, е-маилот и веб страницата на училиштето се: +389 32 390 591, dmirasciev@yahoo.com,  dmirasciev.edu.mk.  вд.Директор на училиштето е Катица Костова.Уч..
04 ноем. Општинско основно училиште „Климент Охридски“, Миравци-Гевгелија
0 49
Општинско основно училиште „Климент Охридски“,Миравци-ГевгелијаМиравци е сместено на западниот брег на реката Вардар, на оддалеченост од околу 5 километри од нејзиното корито!Училиштето е сместено во северниот дел на Миравци. Објектот  е нов, убаво уредено, а има и голем, убаво уреден двор!  Од надворешниот изглед на училиштето, паѓа в очи  з..
02 ноем. Основни училишта во Република Северна Македонија
0 80
општина основно училиште Берово ООУ „Дедо Иљо Малешевски“  Берово OОУ „Никола Петров Русински“ с.Русиново Пехчево OОУ „Ванчо Китанов“  Битола OОУ „Александар Турунџиев“ с.Кукуречани Битола OОУ „Даме Груев“  Битола OОУ „Елпида Караманди“  Битола OОУ „Гоце..
02 ноем. Средни училишта во Република Северна Македонија
0 68
ОСУ „Ацо Русковски“ Берово Средно училиште СОУ Г. „Јосип Броз Тито“ Битола Средно училиште СОТУ „Ѓорѓи  Наумов“ Битола Средно училиште СОУ „Таки Даскало“ Битола Средно училиште СОЕУ „Јане Сандански,“ Битола Средно училиште СОЗУ „Кузман Шапкарев“ Битола Средно ..
02 ноем. Библиотеки во Република Северна Македонија
0 50
Библиотека 'Григор Прличев', Охрид Библиотека 'Благој Јанков Мучето', Струмица Библиотека 'Феткин', Кавадарци Библиотека 'Кочо Рацин' Кичево Библиотека 'Наум Наумовски Борче', Крушево Библиотека 'Тане Георгиевски', Куманово Библиотека 'Кочо Рацин', Тетово ЈОУ Библиотека 'Ванчо ..
31 окт. Градинки во Република Северна Македонија
0 71
Берово 23 Август Младински кеј бр. 5 Пехчево 7 Септември Даме Груев бб Битола Естреја Овадија Мара Н.Н. Борче бб Битола Мајски цвет Ј.Н.А бб Македонски брод 7-ми Септември Партизанска 14 Валандово Калинка Никола Карев 7 Виница Гоце Делчев Стив Н..
30 окт. КНИЖАРНИЦИ ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
0 71
Скопје Книжарница Феникс ул. Костурски Херои бр.35 Скопје Книжарница Виарт 1 ул. Борка Талески бр. 48 Скопје Книжарница Виарт 2 ул. Московска бр. 5 Скопје Книжарница ТРИ ул. Кеј 13 Ноември ГТЦ Скопје Книжарница Култура ул. Македонија  бр. 33  Скопје Книжарница Ма..
30 окт. ДСУ „Спортска академија“ - Скопје
0 64
Државното средно училиште „Спортска академија“ е училиште кое е основано 2013-тата година (правно 2015-тата година) за подобар образовен и спортски развој на младите талентирани спортисти од нашата држава. Седиштето на училиштето се наоѓа во населба Центар во Скопје. Училиштето има дисперзирани паралелки и во 10 градови низ Македонија-..
30 окт. ОУ „Јунус Емре“ - с. Лисичани, Пласница
0 60
Име на училиштето:  Јунус ЕмреАдреса на училиштето: с.Лисичани,општина ПласницаТелефон : 076202550Факс: 0450284-055Е-маил на училиштето: s_lisicani@yahoo.comДиректор на училиштето : Ајнур БајрамоскиКаде се наоѓа училиштето: с.Лисичани , општина ПласницаУчилиштето  како подрачно  училиште  постои од  1948 година, додека како централно ..
30 окт. ООУ “ Тихомир Милошевски“ - с. Ново Село, Скопје
0 48
Име на училиштето:  ООУ “ Тихомир Милошевски“ Адреса на училиштето: ул.62 бр.1 с. Ново Село, Општина Ѓорче Петров, Скопје Телефон и факс на училиштето: Телефон 02/2037-805 Факс.02/2050-582 E-mail на училиштето: tihomirmilosevski@yahoo.com Веб страница:  ооу-тихомирмилошевски.мкд Директор на училиштето: Јагода Петковска Каде се наоѓа училиштето (Оп..
30 окт. Општинско основно училиште „Ристо Шуклев“ - Негорци, Гевгелија
0 48
Основното училиште „Ристо Шуклев“ се наоѓа во центарот на населеното место Негорци, припаѓа на општина Гевгелија и е оддалечено 6 км. од градот Гевгелија. Во непосредна близина се наоѓаат Негорски Бањи прочуени по лековитоста на минералните води и прекрасните природни услови за престој, одмор и рекреација.  Адресата на училиштето е: ул. „Маршал Тит..
Прикажани 1 од 12 до 44 (4 Страни)