Мени
Вашата кошничка

Џин Сасон

Автор: Џин Сасон Model: 25HZ5W
Замислете принцеза која блеска од скапоцени дијаманти и бисери и живее во незамислив луксуз, а во стварноста таа живее во златен кафез. Без слобода, глас, без контрола на сопствениот живот, без други вредности, освен да раѓа синови. Скриена под превезот, таа е затвореник, а чувари се нејзиниот татко..
320.00 ден.
Ex Tax:320.00 ден.
Автор: Џин Сасон Model: 2CCC4Q
Додека немирите го потресуваат целиот арапски свет, сведоци сме на безумието и војната кои разурнуваат во Сирија, Ирак, Либија и Јемен, однесувајќи и загрозувајќи бројни животи. За жал, во време на судири, жените и децата обично се први на мета на машкото насилство. Жените изложени на брутално злоуп..
360.00 ден.
Ex Tax:360.00 ден.
Принцезата Султана - Комплет од 5 книги
-20 %
Автор: Џин Сасон Model: SLT001
 ПРВА КНИГА: Замислете принцеза која блеска од скапоцени дијаманти и бисери и живее во незамислив луксуз, а во стварноста таа живее во златен кафез. Без слобода, глас, без контрола на сопствениот живот, без други вредности, освен да раѓа синови. Скриена под превезот, таа е затвореник, а чувари..
1,340.00 ден. 1,680.00 ден.
Ex Tax:1,340.00 ден.
Автор: Џин Сасон Model: 28NGCP
Интимна исповест на жените од Саудиска Арабија за сексот, љубовта, бракот и судбината на прекрасните ќерки под превезот…..
320.00 ден.
Ex Tax:320.00 ден.
Автор: Џин Сасон Model: 2BMRL4
Најновата приказна за принцезата Султана, нејзиното семејство и пријателите е непроценливо сведоштво за животот на жените во нејзината татковина и трогателниот повик на светот да ѕирне под непробојниот златен превез...
360.00 ден.
Ex Tax:360.00 ден.
Автор: Џин Сасон Model: 2BGNP4
Нејзината приказна за декадентниот луксуз станува политички повик - таа се надева дека ќе го рашири зборот и ќе инспирира многу кругови на Султана да ги ослободат проблемите на жените, насекаде една жена по друга...
320.00 ден.
Ex Tax:320.00 ден.
Прикажани 1 од 6 до 6 (1 Страни)