Мени
Вашата кошничка

Јохана Шпири

Хајди
-15 %
Автор: Јохана Шпири Model: 6YUGCZ
Швајцарската писателка Јохана Шпири (1827-1901) е еден од многубројните примери во светската литература кога по многу напишани и објавени дела за возрасните, со драгоцено писателско искуство, им се посветува на децата. Нејзините книги: Раскази за деца и Расказите што ги сакаат децата и потврдиле дек..
229.50 ден. 270.00 ден.
Ex Tax:229.50 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)