Мени
Вашата кошничка

Мари Страчан

Земјата потпевнува во Бе-мол
-50 %
Автор: Мари Страчан Model: ZEMJ
Велс, 1950-тите години, мало тивко гратче во кое малкумина се подготвени да ја кажат вистината...Младата Гвени Морган има дарба – таа секоја вечер лета во своите соништа. Го напушта креветот што го дели со својата сестра и се вивнува во темното небо далеку од своето семејство. Лебди над блиските..
175.00 ден. 350.00 ден.
Ex Tax:175.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)