Мени
Вашата кошничка

М. Ј. Киршнер

Автор: М. Ј. Киршнер Model: 3BCZBH
Без разлика колку години имате, вие можете да имате здрав и активен живот, едноставно следејќи ги вежбите од оваа книга. Тие се јасно и внимателно објаснети, со привлечни илустрации и дијаграми, на еден од водечките експерти за јога во светот. Овие вежби не се наменети само за младите или за спортис..
260.00 ден.
Ex Tax:260.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)