Мени
Вашата кошничка

Пер Петешон

Автор: Пер Петешон Model: MAZ1
Осло, 1992. Арвид Јансен има триесет и осум години, разведен и препуштен сам на себе. Тој ги губи или го напуштаат сите што му се драги. Животот му стана прашање на пронаоѓање сигурни патокази. Ги бара низ градот „старите бојни полиња“, претерува со пиење, запознава жени и оди дома со нив, или се во..
360.00 ден.
Ex Tax:360.00 ден.
Автор: Пер Петешон Model: PTRS002
Арвид Јансен е кревко, хиперсензитивно момче кое живее во предградието на Осло, во раните шеесетти години. Неговото семејство е сиромашно – татко му е работник во фабрика за чевли, а мајка му е хигиеничарка. Арвид често има кошмари и штотуку започнува да го осознава светот и да ги спојува деловите о..
250.00 ден.
Ex Tax:250.00 ден.
ЧИТАЈ го Пер Петешон - КОМПЛЕТ
-26 %
Автор: Пер Петешон Model: CPETRS01
{ЧИТАЈ ГО ПЕР ПЕТЕШОН... Комплет од 2 книги со ПОПУСТ! Двете наши изданија „Мажи во моја ситуација“ и „Пепел во устата, песок во чевлите“ на прославениот норвешки писател Пер Петешон се книги кои не смеете да ги пропуштите!Bo „Мажи во моја ситуација“, фамилијата на еден писател се распаѓа и то..
450.00 ден. 610.00 ден.
Ex Tax:450.00 ден.
Прикажани 1 од 3 до 3 (1 Страни)