Мени
Вашата кошничка

Салвадор Дали

Автор: Салвадор Дали Model: 3XV8Y3
Во оваа многу ретка и мошне значајна автобиографска книга,авторот Салвадор Дали (1904-1989) ги објаснува своите животни и уметнички постапки,комплексните основи на својата ексцентричност и бескрајната надреалистичка фантазијасо која го обележа сликарството во дваесеттиот век.Во книга..
210.00 ден.
Ex Tax:210.00 ден.
Автор: Салвадор Дали Model: 43BUDG
Овој избор од есеи од Салвадор Дали ги содржи текстовите создадени од 1929-1937 година во надреалистичкиот период...
210.00 ден.
Ex Tax:210.00 ден.
Прикажани 1 од 2 до 2 (1 Страни)