Читај и доби подарок книга!
Почнувајќи од 24.04 до 30.04.2020, Феникс се приклучува на активностите кон „Светскиот ден на книгата“ со акцијата „Читај и доби подарок книга!“

За секоја онлајн нарачка на некое од нашите изданија во износи од над 500 или 1000 денари, Ви следува подарок книга, која може да ја изберете меѓу понудените дваесет изданија. При нарачување, во полето за дополнителни коментари, напишете кое издание е Вашиот избор и ќе го добиете бесплатно заедно со вашата нарачка!