Мени
Вашата кошничка

КРЕАТИВНИ

Model: ANGL8
“Англиски за најмладите” е мала сликовница составена од илустрации кои се објаснети со повеќе од 550 англиски зборови. Поимите се преведени и на македонски јазик...
130.00 ден.
без ДДВ:130.00 ден.
Автор: Христо Петрески Model: ZIM001
”Зимски радости“ е нова илустрирана креативна книга со зимски активности, игри и приказни. Во книгата покрај едукативните активности се објавени и зимската авторска бајка „Дедо Мраз и Баба Зима“ и песна „Дедо Мраз гради фабрика за чоколади“...
130.00 ден.
без ДДВ:130.00 ден.
Прикажани 1 од 6 до 6 (1 Страни)