Мени
Вашата кошничка

101 начин да ја спасиме земјата

101 начин да ја спасиме земјата
101 начин да ја спасиме земјата
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Дејвид Белами
  • Димензии: 21.00cm x 30.00cm
  • Година на издавање: 2011
  • Број на страници: 33
  • Корица: тврд повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-583-9
210.00 ден.
Без ДДВ: 210.00 ден.

Можеме ли да ја спасиме планетата?

Да, и тоа на многу начини!

Можеме да ја штедиме енергијата, да ја заштитуваме недопрената природа, да се придружиме на оние кои ги чуваат водата и воздухот на 101 начин!

Со јасни објаснувања и интересни еколошки проекти, чуварот на природата Дејвид Белами и другарите китови ви покажуваат што треба да првите, за да ја заштитите планетата...

Cookies
Користиме колачиња и други идентификатори за да ви овозможиме најдобро искуство со нашата интернет страница. Може да прочитате повеќе за тоа како ги користиме колачињата и другите идентификатори, во нашата Политика за приватност. Со продолжувањето да ја користите оваа страница, прифаќате да користиме колачиња и други идентификатори.