Мени
Вашата кошничка

Учење низ игра - забава за сите (2)

Учење низ игра - забава за сите (2)
Учење низ игра - забава за сите (2)
  • Залиха: Достапен
  • Број на страници: 28
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
90.00 ден.
Без ДДВ: 90.00 ден.

УЧЕЊЕ НИЗ ИГРА ЗАБАВА ЗА СИТЕ

ПИШИ БРИШИ – КРЕАТИВНА БОЕНКА

Драги деца, Креативните боенки ПИШИ – БРИШИ, покрај 24 – те внатрешни страници имаат плус 4 внатрешни корици за цртање, пишување и решавање. 28 страници за незаборавна забава и учење низ игра. Пишувајте, цртајте, решавајте и тоа неограничено безброј пати. Повторно и повторно пишувајте и цртајте со фломастер, а бришете со сунѓер или платно.

Ви посакуваме ретки и пријатни мигови на пишување, цртање и бришење!