Мени
Вашата кошничка

Едукативно пакетче за првачиња Бр.1

Едукативно пакетче за првачиња Бр.1
Едукативно пакетче за првачиња Бр.1
 • Залиха: Достапен
 • Автор: Феникс јуниор
 • Година на издавање: 2022
 • Јазик: македонски
349.00 ден.
Без ДДВ: 349.00 ден.
 1. А...како авион...Б...како був...В...како верверичка...

  „Весела азбука“ е петтата книга од нашиот нов едукативен серијал „Учење низ игра“. Во оваа креативна книга со буквите, преку песнички, реченици и стикери, најмладите на забавен и интерактивен начин ќе се запознаат со сите букви од нашата азбука. Нашиот тим подготви и многу активности за наставниците и родителите како и за секое од изданијата од оваа едиција.

 2. ЏАМБО БОЕНКА – ЧЕТИРИ ГОДИШНИ ВРЕМИЊА
  - Пролет
  - Лето 
  - Есен
  - Зима

 3. “Кажи дете мое, дали знаеш ова што е?” претставува една мала збирка на илустрирани гатанки, напишани од еден од омилените македонски писатели за деца и млади, Киро Донев. Одгатнувањето на гатанки е забавна активност која ја поттикнува детската фантазија и креативност, игра во која може да учествуваат сите генерации.