Мени
Вашата кошничка

ПОПУСТ од 10 до 50%

Зимски радости

Зимски радости
Зимски радости
Зимски радости
-24 %
Зимски радости
Зимски радости
Зимски радости
Зимски радости
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Христо Петрески
  • Димензии: 21.00cm x 30.00cm
  • Година на издавање: 2019
  • Број на страници: 12
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-776-5
This offer ends in:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
99.00 ден.
130.00 ден.
Без ДДВ: 99.00 ден.

”Зимски радости“ е нова илустрирана креативна книга со зимски активности, игри и приказни. Во книгата покрај едукативните активности се објавени и зимската авторска бајка „Дедо Мраз и Баба Зима“ и песна „Дедо Мраз гради фабрика за чоколади“.