Мени
Вашата кошничка

Едукативен постер - Домашни животни

Едукативен постер - Домашни животни
Едукативен постер - Домашни животни
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Феникс јуниор
  • Димензии: 48.00cm x 68.50cm
  • Година на издавање: 2019
  • Број на страници: 1
  • Корица: пластифициран
  • Јазик: македонски
150.00 ден.
Без ДДВ: 150.00 ден.

Нова серија на илустрирани едукативни постери како дел од едицијата „Учење низ игра со Феникс“
Области:
1. Букви
2. Броеви
3. Годишни времиња
4. Овошје
5. Зеленчук
6. Домашни животни
7. Шумски животни
8. Зоолошка градина
Димензии: 50 x 70 cm
Изработка: пластифицирани, со две метални лајсни
Пакување: секој постер индивидуално спакуван во украсна кутија