Мени
Вашата кошничка

101 гатанка

101 гатанка
101 гатанка
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Христо Петрески
  • Димензии: 21.00cm x 30.00cm
  • Година на издавање: 2021
  • Број на страници: 32
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-817-5
190.00 ден.
Без ДДВ: 190.00 ден.

УЧЕЊЕ НИЗ ИГРА е нова серија на едукативни книги од Феникс. Првите две изданија се посветени на мајката и таткото: „Мојата најдобра мајка“ напишана од Христо Петрески и „Мојот другар тато“ од Велко Неделковски. Изданијата се илустрирани од Славица Купенкова и се исполнети со песни и раскази, стикери и едукативни активности за децата, наставниците и родителите. Се надеваме дека и Вие ќе уживате во овие поинакви изданија, колку што уживавме и ние додека ги подготвувавме!