Мени
Вашата кошничка

Најубави бајки

Најубави бајки
Најубави бајки
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Ханс Кристијан Андерсен
  • Димензии: 12.00cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2021
  • Број на страници: 108
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-799-4
180.00 ден.
Без ДДВ: 180.00 ден.

ДРУГИ ИЗДАНИЈА ОД ОВОЈ АВТОР

Избор од најубавите бајки на Ханс Кристијан Андерсен во мало и џебно издание. Палешка, Огнилото, Оловниот војник, Царевата нова облека, Свињарот, Славејот, Принцезата на зрно грашок, Грдото пајче, Девојчето со кибритчињата и Малата сирена.
Читајте со вашите најмили!