Мени
Вашата кошничка

Пенелопа во Венеција

Пенелопа во Венеција
Пенелопа во Венеција
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Ирена Павлова Де Одорико
  • Димензии: 14.50cm x 21.00cm
  • Година на издавање: 2016
  • Број на страници: 70
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-711-6
160.00 ден.
Без ДДВ: 160.00 ден.

ДРУГИ ИЗДАНИЈА ОД ОВОЈ АВТОР

"Создадов алхемија
Бакнеж
Меѓу  сулфурот
И зборот
За добар
Имунитет
Во ова доба
На мутантите
Ќе горам
И
Испарувам
Додека не се претворам
Од жена
Домад
Во номад
На аџилак
Кон мојот
Сатурн
Неговите прстени
Ќе ме венчаат
Во овој
Архангелски ритуал
Од непознати сведоци"

Cookies
Користиме колачиња и други идентификатори за да ви овозможиме најдобро искуство со нашата интернет страница. Може да прочитате повеќе за тоа како ги користиме колачињата и другите идентификатори, во нашата Политика за приватност. Со продолжувањето да ја користите оваа страница, прифаќате да користиме колачиња и други идентификатори.