Мени
Вашата кошничка

Убаво однесување - бонтон за деца

Убаво однесување - бонтон за деца
Убаво однесување - бонтон за деца
Убаво однесување - бонтон за деца
Убаво однесување - бонтон за деца
-20 %
Убаво однесување - бонтон за деца
Убаво однесување - бонтон за деца
Убаво однесување - бонтон за деца
Убаво однесување - бонтон за деца
Убаво однесување - бонтон за деца
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Феникс јуниор
  • Димензии: 210.00cm x 297.00cm
  • Година на издавање: 2021
  • Број на страници: 80
  • Корица: тврд повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-801-4
This offer ends in:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
360.00 ден.
450.00 ден.
Без ДДВ: 360.00 ден.

НАЈУБАВИОТ бонтон пристигна во Феникс!
Kнигата УБАВО ОДНЕСУВАЊЕ е прекрасно илустрирано издание што ги учи децата како да се однесуваат во секојдневниот живот.

Правилата за убаво однесување подразбираат: искреност, добронамерност, праведност, вистинољубивост, едноставност и љубезност. Тоа се најблагородните и трајни човечки особини.
Двете основни златни правила се: „Не прави го тоа што не би сакал да ти го прават тебе!“ и „Однесувај се така како што сакаш другите да се однесуваат кон тебе!“

Содржини во книгата:
Учам да се грижам за моето милениче
Учам да се однесувам добро
Учам да бидам љубезен
Учам да бидам силен
Учам да помагам
Учам да ја одржувам чистотата во мојот град
Учам да бидам послушен
Учам да ја зборувам вистината
Учам да споделувам
Учам да кажувам благодарам