Мени
Вашата кошничка

Учење низ игра со буквите

Учење низ игра со буквите
Учење низ игра со буквите
Учење низ игра со буквите
Учење низ игра со буквите
Учење низ игра со буквите
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Феникс јуниор
  • Димензии: 29.00cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2019
  • Број на страници: 31
  • Корица: картон
  • Јазик: македонски
350.00 ден.
Без ДДВ: 350.00 ден.

УЧЕЊЕ НИЗ ИГРА СО БУКВИТЕ претставува сет од едукативни картички со азбуката изработени во соработка со Логопедско друштво Интеракција плус.
Картичките се изработени од цврст каширан картон, со илустрирани поими и реченици и претставуваат совршено едукативно помагало за сите оние кои за прв пат ја изучуваат азбуката и пишувањето.

Димензии на картичка: 7 x 11 cm
Број на картички: 31
Печат: пластифицирани (двостран) колор на цврст каширан картон

Cookies
Користиме колачиња и други идентификатори за да ви овозможиме најдобро искуство со нашата интернет страница. Може да прочитате повеќе за тоа како ги користиме колачињата и другите идентификатори, во нашата Политика за приватност. Со продолжувањето да ја користите оваа страница, прифаќате да користиме колачиња и други идентификатори.