Мени
Вашата кошничка

Учење низ игра за секое дете

Учење низ игра за секое дете
Учење низ игра за секое дете
Учење низ игра за секое дете
Учење низ игра за секое дете
Учење низ игра за секое дете
Учење низ игра за секое дете
Учење низ игра за секое дете
Учење низ игра за секое дете
Учење низ игра за секое дете
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Феникс јуниор
  • Димензии: 21.00cm x 30.00cm
  • Година на издавање: 2023
  • Број на страници: 64
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
230.00 ден.
Без ДДВ: 230.00 ден.

ДРУГИ ИЗДАНИЈА ОД ОВОЈ АВТОР

УЧЕЊЕ низ ИГРА за секое ДЕТЕ е нашата нова гооолема книга со активности!
64 забавни страници и мнооогу стикери...

Ајде да учиме заедно:

•    Букви
•    Броеви
•    Годишни времиња
•    Месеци
•    Линии и форми
•    Растенија
•    Овошје и зеленчук
•    Кој каде живее?
•    Животни
•    Кој што јаде?
•    Лавиринти
•    Превозни средства
•    Сообраќајни знаци
•    Професии
•    Квиз...