Мени
Вашата кошничка

Ах, Ксијанг Ксу!: кинески приказни

Ах, Ксијанг Ксу!: кинески приказни
Ах, Ксијанг Ксу!: кинески приказни
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Тје Нинг
  • Димензии: 14.00cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2018
  • Број на страници: 68
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-745-1
100.00 ден.
Без ДДВ: 100.00 ден.

Си било еднаш..., тоа е почетокот на било која приказна која би можела да следи многу луѓе низ нивното детство, без оглед во која земја живеат и на кој јазик зборуваат. Кога ќе пораснеме, и понатаму ни се допаѓаат вакви или поинакви приказни.