Мени
Вашата кошничка

Пролетта на емигрантите

Пролетта на емигрантите
-60 %
Пролетта на емигрантите
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Калин Илиев
  • Година на издавање: 2015
  • Број на страници: 259
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-690-4
This offer ends in:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
99.00 ден.
250.00 ден.
Без ДДВ: 99.00 ден.

Светот е полн со емигранти. Едни се такви надвор од државата, а други внатре во неа. Најтажно е кога емигрираат душите на луѓето и на нивно место доаѓаат животни...