Мени
Вашата кошничка

Мојата најдобра мајка

Мојата најдобра мајка
Мојата најдобра мајка
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Христо Петрески
  • Димензии: 21.00cm x 30.00cm
  • Година на издавање: 2021
  • Број на страници: 28
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-812-0
190.00 ден.
Без ДДВ: 190.00 ден.

УЧЕЊЕ НИЗ ИГРА е нова серија на едукативни книги од Феникс. Првите две изданија се посветени на мајката и таткото: „Мојата најдобра мајка“ напишана од Христо Петрески и „Мојот другар тато“ од Велко Неделковски. Изданијата се илустрирани од Славица Купенкова и се исполнети со песни и раскази, стикери и едукативни активности за децата, наставниците и родителите. Се надеваме дека и Вие ќе уживате во овие поинакви изданија, колку што уживавме и ние додека ги подготвувавме!

Во иднина очекувајте многу нови изданија од овој серијал и еден поинаков едукативен сајт за деца и млади како дел од нашиот проект УЧЕЊЕ НИЗ ИГРА со кој се надеваме дека ќе дадеме квалитетен придонес кон македонското издаваштво за деца и млади и ќе им помогнеме на најмладите да учат, читаат, размислуваат и го спознаваат светот.

Колачиња (Cookies)
Користиме колачиња и други идентификатори за да ви овозможиме најдобро искуство со нашата интернет страница. Може да прочитате повеќе за тоа како ги користиме колачињата и другите идентификатори, во нашата Политика за колачиња. Со продолжувањето да ја користите оваа страница, прифаќате да користиме колачиња и други идентификатори.