Мени
Вашата кошничка

Селект 3/2020 - Антологија на современа македонска хаику поезија (Распнат човек)

Селект 3/2020 - Антологија на современа македонска хаику поезија (Распнат човек)
Селект 3/2020 - Антологија на современа македонска хаику поезија (Распнат човек)
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Христо Петрески
  • Димензии: 13.00cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2020
  • Број на страници: 92
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
300.00 ден.
Без ДДВ: 300.00 ден.

КОРЕНИ:
Димитар Аргакиев 
Петко Дабески 
Искра Донева 
Љубинка Донева 
Драгана Ефтимова 
Тоде Илиевски 
Пандора Јовановска­Илиевска 
Бобан Карапејовски
Атанас Крлевски
Александар Кујунџиски
Жарко Кујунџиски
Владимир Мартиновски
Никола Маџиров
Бистрица Миркуловска
Тони Павлески
Александар Поповски
Александар Прокопиев
Пере Ристески
Милена Ристова – Михајловска
Никола Д Сарајлија
Мирјанка Р Селчанец
Милован Србиноски
Јусуф Сулејман
Атанас Чупоски
Иван Шопов


ЦВЕТОВИ:
Сандра Авросиевска
Хасан Асан
Дејан Василевски
Нада Волчевска
Соња Гаврилоска­Љулкова
Марија Дачевска
Ѓорѓи Димитровски
Симеон Златев – Моне
Љубица Иваноска
Ристе Јованов
Даниела Јосифова
Теа Конеска­Василевска
Зоран Котевски
Снежана Крстаноска
Јелица Мариќ
Васко Марковски
Александар Маџаровски
Марјан Минов
Борис Митковски
Дончо Мишовски
Ваит Насуфи
Елена Наскова
Дијана Петкова
Тони Попов
Зоран Радически
Ирена Стевановска
Стефчо Стефанов
Габриела Стојаноска­Станоеска
Демир Сулејман
Весна Тодевска
Петко Шипинкаровски