Мени
Вашата кошничка

Селект 2/2020 - Антологија на современиот македонски афоризам (Почесен круг)

Селект 2/2020 - Антологија на современиот македонски афоризам (Почесен круг)
Селект 2/2020 - Антологија на современиот македонски афоризам (Почесен круг)
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Васил Толевски
  • Димензии: 13.00cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2020
  • Број на страници: 104
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
300.00 ден.
Без ДДВ: 300.00 ден.

ДРУГИ ИЗДАНИЈА ОД ОВОЈ АВТОР

МИТКО АЛАЧКИ
МАРЈАН АНЃЕЛОВСКИ
ЈАНЕ АТАНАСОВ
ТОДЕ РИСТО БЛАЖЕВСКИ
ИВАН БОЈАЏИСКИ
ЕФТИМ ГАШЕВ
БЛАЖЕ ДОКУЛЕВСКИ
ВИТОМИР ДОЛИНСКИ
АЦО ЃОРГИЕВ
МИЛЕ ЃОРЃИЈОСКИ
ДИМИТАР ИЛИЕВ – ВИЛАЗОРСКИ
ИВАН КАРАДАК
ДУШКО КРАЛЕВСКИ
АТАНАС КРЛЕВСКИ
ДИМИТРИ ЛЕШНИКОСКИ
ДАРКО МАРКОВИЌ
ЖИВКО ПАВЛОВ
ЃОРЃИ П. ПАНОВ
СТОЈАН ПЕТКОВСКИ
ВАНЧО ПОЛАЗАРЕВСКИ
ИВАН РУСЈАКОВ
ЉУПЧО СИЛЈАНОВСКИ
БОШКО СМАЌОСКИ
ЛЕНЧЕ СТОИМЕНОВА
РУЖА СТОЈМИЛОВА
НИКОЛА ТАЛЕВСКИ
ДРАГАНЧО ТАСЕВСКИ ИЗВОРСКИ
ВАСИЛ ТОЛЕВСКИ
НАТАША ЌУРЧИСКА
АНАСТАС ЌУШКОСКИ
КОСТАДИН УСТАПЕТРОВ
РИСТО ФИЛЧЕВСКИ
ГЕОРГИ ХАЏИ-ВАСКОВ
ЉУПКА ЦВЕТАНОВА
СОФЕ ШТЕРЈОСКИ