Мени
Вашата кошничка

СИРИ куферче!

СИРИ куферче!
СИРИ куферче!
СИРИ куферче!
СИРИ куферче!
-25 %
СИРИ куферче!
СИРИ куферче!
СИРИ куферче!
СИРИ куферче!
СИРИ куферче!
This offer ends in:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
790.00 ден.
1,050.00 ден.
Без ДДВ: 790.00 ден.

ДРУГИ ИЗДАНИЈА ОД ОВОЈ АВТОР

Ајде да се дружиме со СИРИ!

ТРИ АВАНТУРИ со нашата нова пријателка СИРИ:

Дружете се со Сири и нејзината весела дружина: Малечкиот Ото, Средниот Ото и Големиот Ото!

1.    СИРИ и Безгрижното коњче
Сири направи сама коњче од дрвена четка, но тоа исчезнува едно утро... 
Дали ќе ѝ помогнете да го најде?

2.    СИРИ и храброто зајаче
Сири и Малечкиот Ото сакаат да победат во натпреварот за одгледување моркови... 
Но, кој им ги краде морковите?

3.    СИРИ и исчезнувачката ѕвезда
Сири има „своја сопствена ѕвезда“ со име слично на нејзиното...
Но, што ќе направи Сири кога една вечер ѕвездата нема да се појави?

Три нови прекрасни илустрирани книги во тврд повез!