Мени
Вашата кошничка

Светот на Марко и Марија

Светот на Марко и Марија
Светот на Марко и Марија
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Ана Петреска
  • Димензии: 21.00cm x 30.00cm
  • Година на издавање: 2019
  • Број на страници: 40
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
210.00 ден.
Без ДДВ: 210.00 ден.

Едукативното издание „Чекор по чекор до правилен говор“ е резултат на соработката помеѓу „Феникс“ и логопедскиот и дефектолошки центар „Интеракција Плус“.
„Светот на Марко и Марија“ претставува илустриран водич кој преку приказната за Марко нè запознава со специфичностите на аутизмот кај децата.