Мени
Вашата кошничка

Весела азбука: креативна книга со буквите

Весела азбука: креативна книга со буквите
Весела азбука: креативна книга со буквите
Весела азбука: креативна книга со буквите
Весела азбука: креативна книга со буквите
Весела азбука: креативна книга со буквите
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Ана Петреска
  • Димензии: 21.00cm x 30.00cm
  • Година на издавање: 2021
  • Број на страници: 24
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-823-6
190.00 ден.
Без ДДВ: 190.00 ден.

А...како авион...Б...како був...В...како верверичка...

„Весела азбука“ е петтата книга од нашиот нов едукативен серијал „Учење низ игра“. Во оваа креативна книга со буквите, преку песнички, реченици и стикери, најмладите на забавен и интерактивен начин ќе се запознаат со сите букви од нашата азбука. Нашиот тим подготви и многу активности за наставниците и родителите како и за секое од изданијата од оваа едиција.