Мени
Вашата кошничка

Енциклопедија за девојчиња

Енциклопедија за девојчиња
Енциклопедија за девојчиња
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Викторија Дзјуненко
  • Димензии: 18.50cm x 24.00cm
  • Година на издавање: 2020
  • Број на страници: 128
  • Корица: тврд повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-800-7
450.00 ден.
Без ДДВ: 450.00 ден.

Оваа прекрасна илустрирана „Енциклопедија за девојчиња“ е напишана специјално за младите читатели, како вистински разновиден и сеопфатен прирачник во нивниот живот.
Тука се собрани голем број корисни совети и препораки.
Ќе дознаете што се добива од здравиот начин на живеење,  ќе научите да креирате свој уникатен стил, ќе ги дознаете карактеристиките на пубертетот, ќе сфатите колку различни односи постојат меѓу луѓето и како правилно да ги изградите.
Оваа книга ве учи како да бидете среќни и исполнети личности, бидејќи сите ресурси за достигнување на оваа цел веќе постојат во секој од Вас.