Мени
Вашата кошничка

Карл е Карл

Карл е Карл
Карл е Карл
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Ида Јесен и Хане Бартолин
  • Година на издавање: 2021
  • Број на страници: 32
  • Корица: тврд повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-836-6
350.00 ден.
Без ДДВ: 350.00 ден.

Карл вели дека е лав!
Но, дали е лав...?

Карл се преправа дека е лав
и ја плаши мајка му.
Но, тогаш и самиот ќе се уплаши!

„Вашите деца заслужуваат да читаат добри книги. Како што се книгите на Ида Јесен и Хане Бартолин.“
– Кристелигт Дагблад

Колачиња (Cookies)
Користиме колачиња и други идентификатори за да ви овозможиме најдобро искуство со нашата интернет страница. Може да прочитате повеќе за тоа како ги користиме колачињата и другите идентификатори, во нашата Политика за колачиња. Со продолжувањето да ја користите оваа страница, прифаќате да користиме колачиња и други идентификатори.