Мени
Вашата кошничка

Неверојатно патување низ вселената

Неверојатно патување низ вселената
Неверојатно патување низ вселената
Неверојатно патување низ вселената
Неверојатно патување низ вселената
Неверојатно патување низ вселената
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Маури Кунас
  • Година на издавање: 2021
  • Број на страници: 56
  • Корица: тврд повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-822-9
450.00 ден.
Без ДДВ: 450.00 ден.

Во оваа книга, Маури Кунас го носи во вселената секој што сака да лета, заедно со учениците од 3000-та година.
Настаните во оваа книга се случуваат далеку во иднината, на крајот на милениумот, кога патувањето во вселената е вообичаено и земјаните живеат и работат на астероидите, на Марс, на Месечината, па дури и на најоддалечените ѕвезди. Жителите на други галаксии веќе не се застрашувачки „вонземјани“, туку љубезни познајници и најблиски пријатели. Вселенски летала, НЛО-а и автобуси патуваат со брзина многу блиска до онаа на светлината, а пицата е најпопуларната храна во универзумот…
Никогаш порано не сте биле на вакво патување!