Мени
Вашата кошничка

Јога

Јога
Јога
  • Залиха: Достапен
  • Автор: М. Ј. Киршнер
  • Димензии: 14.00cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2006
  • Број на страници: 188
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 9989-33-257-6
260.00 ден.
Без ДДВ: 260.00 ден.

Без разлика колку години имате, вие можете да имате здрав и активен живот, едноставно следејќи ги вежбите од оваа книга. Тие се јасно и внимателно објаснети, со привлечни илустрации и дијаграми, на еден од водечките експерти за јога во светот. Овие вежби не се наменети само за младите или за спортистите, туку и за оние со премала или преголема тежина, но и за оние кои страдаат од помали здравствени проблеми кои ги носи модерниот градски живот. Исто така, јогата помага при проблемите со исхраната и мускулите, срцевите заболувања, тензиите, тешкотиите со варењето на храната, анксиозноста, главоболките, проблемите со дишењето или слабата циркулација. Авторот на книгата е еден од најпознатите искусни учители, кој има создадено посебна студија за здравствената јога и начините на кои таа може да ја зајакне виталноста и да го продолжи животот. Киршнер со помош на своите методи им има помогнато на многу свои пациенти и ученици.