Мени
Вашата кошничка

ПОПУСТ од 10 до 50%

Чекор по чекор до правилен говор

Чекор по чекор до правилен говор
Чекор по чекор до правилен говор
Чекор по чекор до правилен говор
Чекор по чекор до правилен говор
-20 %
Чекор по чекор до правилен говор
Чекор по чекор до правилен говор
Чекор по чекор до правилен говор
Чекор по чекор до правилен говор
Чекор по чекор до правилен говор
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Ана Петреска
  • Димензии: 21.00cm x 30.00cm
  • Број на страници: 39
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
This offer ends in:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
168.00 ден.
210.00 ден.
Без ДДВ: 168.00 ден.

Едукативното издание „Чекор по чекор до правилен говор“ е резултат на соработката помеѓу „Феникс“ и логопедскиот и дефектолошки центар „Интеракција Плус“.
„Чекор по чекор до правилен говор“ се состои од дидактички вежби од логопедски карактер за визуелно учење и запознавање со основните поими, предмети и појави.