Мени
Вашата кошничка

Учење низ игра куферче

Учење низ игра куферче
Учење низ игра куферче
Учење низ игра куферче
Учење низ игра куферче
Учење низ игра куферче
Учење низ игра куферче
Учење низ игра куферче
Учење низ игра куферче
Учење низ игра куферче
-20 %
Учење низ игра куферче
Учење низ игра куферче
Учење низ игра куферче
Учење низ игра куферче
Учење низ игра куферче
Учење низ игра куферче
Учење низ игра куферче
Учење низ игра куферче
Учење низ игра куферче
Учење низ игра куферче
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Феникс јуниор
  • Димензии: 34.00cm x 23.00cm
  • Година на издавање: 2023
  • Број на страници: /
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
This offer ends in:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
1,230.00 ден.
1,540.00 ден.
Без ДДВ: 1,230.00 ден.

Читајте песнички, гатанки, учете ги буквите, животните, превозните средства... сечете и лепете стикери, цртајте, бојте и забавувајте се!
Изданијата се илустрирани и се исполнети со песни и раскази, стикери и едукативни активности за децата, наставниците и родителите.
Едукативната кутија со 8 книги е достапна по намалена цена и со бесплатна достава.


1.    Мојата најдобра мајка
2.    Мојот другар тато
3.    101 гатанка
4.    Животинско царство
5.    Весела азбука
6.    Иван е мал, Иван е крал
7.    Овошје и зеленчук
8.    Учење низ игра за секое дете