Мени
Вашата кошничка

Пер Петешон - КОМПЛЕТ

Пер Петешон - КОМПЛЕТ
Пер Петешон - КОМПЛЕТ
Пер Петешон - КОМПЛЕТ
-26 %
Пер Петешон - КОМПЛЕТ
Пер Петешон - КОМПЛЕТ
Пер Петешон - КОМПЛЕТ
Пер Петешон - КОМПЛЕТ
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Пер Петешон
  • Димензии: 14.00cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2022
  • Број на страници: 234,91
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
This offer ends in:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
450.00 ден.
610.00 ден.
Без ДДВ: 450.00 ден.

ДРУГИ ИЗДАНИЈА ОД ОВОЈ АВТОР

{ЧИТАЈ ГО ПЕР ПЕТЕШОН...
Комплет од 2 книги со ПОПУСТ!
Двете наши изданија „Мажи во моја ситуација“ и „Пепел во устата, песок во чевлите“ на прославениот норвешки писател Пер Петешон се книги кои не смеете да ги пропуштите!

Bo „Мажи во моја ситуација“, фамилијата на еден писател се распаѓа и тој тргнува во потрага по себеси...
„Пепел во устата, песок во чевлите е прекрасно четиво за лузните и радостите на детството, првото дело на Пер Петешон.