Мени
Вашата кошничка

Приказната за Харди

Приказната за Харди
-26 %
Приказната за Харди
This offer ends in:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
290.00 ден.
390.00 ден.
Без ДДВ: 290.00 ден.

Си беше едно момче кое се викаше Харди.
Тој имаше црвена коса, најчесто исправена нагоре, пеги на носот и растојание меѓу предните заби. Носеше кратки панталони без оглед на времето, а на грбот имаше убава наметка од злато, која се вееше додека одеше. Тој беше посилен од повеќето деца и мајстор во скок во далечина.

Патем, тој беше и невидлив.