Мени
Вашата кошничка

Селект 4/2020 - Антологија на посветени песни (Скопјани - за навек)

Селект 4/2020 - Антологија на посветени песни (Скопјани - за навек)
Селект 4/2020 - Антологија на посветени песни (Скопјани - за навек)
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Васил Тоциновски
  • Димензии: 13.00cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2020
  • Број на страници: 100
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
300.00 ден.
Без ДДВ: 300.00 ден.

Павлина Климкар Меанџиева
Ристо Ѓ. Јачев
Петар Наневски
Гого Ивановски
Васил Дрвошанов
Васил Тоциновски
Демијан Каранфилов
Славчо Ковилоски
Марина Мијаковска
Љубен Ташковски
Блаже Конески
Гане Тодоровски
Радомир Виденовиќ (Србија)
Каролина Илика (Романија)
Мирјана Тренчева
Марина Мијаковска
Никола Алтиев
Нада Зафировска - Матиќ
Ана Павлеска
Милутин Бебекоски
Ката Мисиркова - Руменова
Методи Манев
Петко Шипинкаровски
Михаил Ренџов
Снежана Алексиќ - Станојловиќ
Васил Тоциновски
Васил Икономов
Љубен Ташковски
Лилјана Јанаќковиќ (Србија)
Гане Тодоровски
Каролина Илика (Романија)
Снежана Станојловиќ - Алексиќ
Ацо Шопов
Мирјана Тренчева
Никола Алтиев
Гане Тодоровски
Тодор Мицов
Петре М. Андреевски
Мирјана Тренчева
Славе Ѓорѓо Димоски
Петко Шипинкаровски
Никола Алтиев
Петре Бакевски
Гане Тодоровски
Љерка Тот - Наумова
Демијан Каранфилов
Гане Тодоровски
Гане Тодоровски
Горан Анчевски
Гане Тодоровски
Илхами Емин
Сашо Гигов – Гиш
Гане Тодоровски
Јорде Петровски
Петар Наневски