Мени
Вашата кошничка

СОВРЕМЕНА МАКЕДОНСКА ПОЕЗИЈА И ПРОЗА

Автор: Мирослав Трајковски Model: MKPREZ01
Книгата Белези е поделена во два дела: Песни и Писма. Необична е и логична и привлечна нејзи­ната структура и композиција. Младиот и надежен автор Мирослав Трајковски постојано трага по тајните и пре­дизвиците на животот и љубовта, испишувајќи инспиративни и вредни страници. Неговите стихови и лир..
250.00 ден.
без ДДВ:250.00 ден.
Прикажани 49 од 55 до 55 (5 Страни)