Мени
Вашата кошничка

СОВРЕМЕНА МАКЕДОНСКА ПОЕЗИЈА И ПРОЗА

Автор: Јордан Плевнеш Model: W9HNAE
Јордан Плевнеш (роден 1953 во Слојштица, Демирхисарско) е македонски писател со интернационално реноме. Од 1988 година живее и работи во Париз. Неговите драмски и книжевни дела се изведувани и објавувани на сите пет континенти.Концептот на овој проект, пред се, е своевидно истражување на автенти..
420.00 ден.
без ДДВ:420.00 ден.
Прикажани 25 од 36 до 55 (5 Страни)