Мени
Вашата кошничка

СОВРЕМЕНА МАКЕДОНСКА ПОЕЗИЈА И ПРОЗА

Автор: Христо Петрески Model: W5YZC5
О, колку е лесно сега да си го (про) мениш името, презимето или и двете заедно и истовремено. Доволно е да помислиш дека не ти се добри...Салвадор ги сакаше и парите и жените, а Салватор ги немаше и не умееше ниту со едните ниту со другите...Нема ништо поубаво од новиот ден – си велеше тој, ..
210.00 ден.
без ДДВ:210.00 ден.
Прикажани 13 од 24 до 55 (5 Страни)