Мени
Вашата кошничка

СОВРЕМЕНА МАКЕДОНСКА ПОЕЗИЈА И ПРОЗА

"Создадов алхемија Бакнеж Меѓу  сулфурот И зборот За добар Имунитет Во ова доба На мутантите Ќе горам И Испарувам Додека не се претворам Од жена Домад Во номад На аџилак Кон мојот Сатурн Неговите прстени Ќе ме венчаат Во овој Архангелски ритуал Од непознати сведоци"..
160.00 ден.
без ДДВ:160.00 ден.
Автор: Христо Петрески Model: W58VMP
Да застане некој пред тебе и да ти каже “Јас сум ти ќерка”, а ти да не знаеш, е повеќе од стрес. Но, ќе те издадат очите, додека гулабот не одлета во манастирскиот кафез.-Ќерко, сега кога веќе го имаш факултетот зад себе, би требало да станеш и мајка.-Не, татко, јас никогаш нема да можам да ..
210.00 ден.
без ДДВ:210.00 ден.
Прикажани 37 од 48 до 55 (5 Страни)