Мени
Вашата кошничка

Патувањата со моето семејство

Патувањата со моето семејство
-19 %
Патувањата со моето семејство
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Мари-Луиз Геј и Дејвид Хомел
  • Димензии: 14.00cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2020
  • Број на страници: 126
  • Корица: тврд повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-802-1
This offer ends in:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
290.00 ден.
360.00 ден.
Без ДДВ: 290.00 ден.

ДРУГИ ИЗДАНИЈА ОД ОВОЈ АВТОР

Кога ќе го слушнете зборот „одмор“, на што помислувате? Плажи и топла вода? Убави хотели со базени? 
Гигантски лизгалки на вода и забавни паркови и мини голф? Можеби дури и Дизниленд?
И јас помислувам на тоа. Но, не и моите родители...
Така, секој одмор, мојот помал брат и јас мора да одиме со нив на некоја дива, далечна дестинација каде што никој друг не оди.
Тие патувања се „надвор од разгазената патека“. Без туристички стапици и без редици со луѓе. Не е ни чудо! 
Никој не сака да оди таму!
Кога имате родители кои сакаат да летуваат на оддалечени места, дури и стигнувањето таму може да биде авантура...

„Овие забавни авантури блескаат... Мари-Луиз Геј и Дејвид Хомел ги оживеале ликовите, нивните внатрешни мисли и сосема го погодиле нивниот дијалог“.
— Globe and Mail
„Книгата изобилува со хумор, со мигови на истражувања и откритија, со восхит кон убавината и разноликоста на помалку познатите дестинации...
 Оваа книга претставува одличен избор за сите млади и нови читатели“. — School Library Journal