Мени
Вашата кошничка

Шеќерното дете

Шеќерното дете
-41 %
Шеќерното дете
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Олга Громова
  • Димензии: 14.00cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2022
  • Број на страници: 154
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-848-9
This offer ends in:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
170.00 ден.
290.00 ден.
Без ДДВ: 170.00 ден.

Автентична приказна и лично сведоштво за триумфот на љубовта

Еља, која среќно растеше во хармонично семејство, oдеднаш станува ќерка на „непријател на народот“ и е втурната во ужасен, неразбирлив за неа свет…
Но, без оглед на сите искушенија, гладот и болестите, низ кои Еља и мајка ѝ поминуваат, тие не потклекнуваат: читаат поезија, пеат песни, се шегуваат, вистински се грижат една за друга. 
Извонреден роман, сведоштво за љубовта,  достоинството и слободата, оставајќи го читателот посилен и трогнат до солзи…